Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Moskva šnit Torta Originalni Recept


Pinterest

Rasporedite ananas i breskve narezane na kockice koje ste predhodno dobro. WEB Srećna republika vam donosi originalni recept za tortu Moskva šnit. WEB MOSKVA ŠNIT Originalni beogradski recept za voćnu tortu nastao kao specijalitet Hotela Moskva 1974. WEB Ako se pogleda i orginalna Moskva torta uvek su donja dva voćna sloja deblja a gornja dva tanja Zbog transporta torta je ređana u veliki okrugli pleh prekriven s nekoliko slojeva. Čuvena prelepa torta kojoj se često ponešto doda ili oduzme ali to su samo nijanse Ovo je za mene jedna od najlepših i pre svega ukusnih torti koja gordo čuva svoje..


WEB 1 manja konzerva ananasa Izmiksati 4 belanca zatim postepenim dodavanjem 4 kašike šećera izmiksati u gušći šam. Na tacnu stavimo prvu korupremazemo sa 14 filana fil poredjamo naseckane visnjeostavimo malona visnje premazemo umucenom pavlakom i. WEB Moskva torta po uzoru na original Moskva šnit Moskva torta VIDEO Nataša Pralica 13012021 Moskva torta veoma je popularna slastica koja je nastala u. WEB Torta se dekoriše svežim šlagom neposredno pre serviranja a povrh šlaga je poželjno kao ukras naređati i nekoliko listića badema Torta se najbolje seče kada je poluzamrznuta a služi se. WEB Ono što ga razlikuje od jačih torti jeste da se razblaži s umućenom slatkom pavlakom Zato mada su korice s orašastim plodovima a fil od žumanaca uz voće ovaj..


Sastojci za posnu Moskva šnit tortu 2 male šoljice od o7 dl šećera 2 šoljice kisele vode 1 šoljica ulja 1 kašika meda 1 kašičica praška za pecivo 2 kašike kakao praha 5 kašika. . Za sad imam samo sliku dekorisane torte a kada mi stigne presek ubaciću da vidite i njega Torta je bogata i teška oko 5 kg Sjediniti mineralnu vodu ulje šećer i med. Masu izručiti u uljem podmazan i brašnom posut pleh dimenzija 35 x 35 cm Zagrejati rernu na 160 C i peći oko 7-8 minuta da blago porumeni Ispeći ovakve dve kore i od svake odseći po jednu trećinu širine 11-12. 150 gr pečenih seckanih lešnika Izmiksati 4 belanca zatim postepenim dodavanjem 4 kašike šećera izmiksati u gušći šam Dodati 1 kašiku brašna 6 kašika mlevenih orahe i 1 kašiku..


Originalni recept za Moskva tortu je tajna ali sa ovim sam vam željela bar približno. Rođendanske torte Svečane torte Torte Torte za svaki dan. - 500 - 700 g oceđenog i naseckanog ananasa. . 8 kom belanaca ako su jaja malena onda stavite 9 8 kasika secer..



1

Komentar